Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Forberedelsestid: 3 min
Tilberedningstid: 5 min
Parat på : under 10 minutter

Her på siden kan du finde en masse gode opskrifter på desserter, og hvem kan ikke godt lide en god dessert. Til en god dessert hører også godt tilbehør, og noget af det der passer perfekt til mange forskellige desserter er råcreme.

Råcreme kan dog være mange forskellige ting, og der er mange måder at lave en råcreme på, men det kan også hurtigt blive lidt kedeligt, hvis du bare laver en helt traditionel med æg, fløde og flormelis. Hvis du derimod giver den en skævt god cognac får den pludselig et helt nyt liv, og kan bruges til endnu flere desserter. Og hvis du følger opskriften her har du den perfekte ledsager til en god chokoladekage eller lignende.

Ingredienser

  • 2 dl piskefløde (den rigtige piskefløde)
  • 2 æggeblomme
  • 2 spsk flormelis
  • 2 spsk god cognac

Sådan gør du

1Pisk æggeblommerne til de er helt hvide.

 

2Tilsæt flormelis og pisk videre til du har en helt skummende masse af æggesnaps

 

3Pisk fløden til den er en en meget let form for flødeskum.

 

4Smag æggesnapsen til med cognac, alt efter smag og behag kan du justere lidt på mængden. Vend herefterfløden i og så har du en lækker råcreme.

EFTERLAD ET SVAR