Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Når man gerne vil holde ferie med sine børn, er der altid mange, oftest, modsatrettede interesser der skal passes ind i programmet og som der skal tage hensyn til. Det kommer særligt til synes hvis man har børn i mange forskellige aldre og derfor vil mange forskellige ting. Det kan nogle gange være rigtig svært at planlægge en ferie hvor både børn i alle aldres interesse bliver passet samtidig med at forældrene også helst gerne skal kunne se sig selv i ferien.

Lad børnene blive enige

Mange forælder er villige til at lave det meste i ferien bare de kan se at deres børn er glade og at de nyder tiden. Derfor kan det være en idé at man fremstiller en række idéer for sine børn og så må de selv vælge eller selv blive enige om hvilke ting det er man skal i løbet af ferien. På den måde ved børnene at der kommer noget som de gerne vil være med til og at de har været med til at vælge og dermed fravalgt noget andet.

Trampolinen er kilden til uendeligt sjov

Mange børnefamilier igennem mange år vil kunne fortælle om det mange antal timer der er blevet brugt på trampoliner i diverse haver. Det er altid en magnet for at venner og veninder kommer løbende fra nær og fjern for at hoppe og være sammen med dine børn. En trampolin passer perfekt til børn i langt de fleste aldre og derfor er det nærmest en perfekt investering til sommerferien. Det vil også give en masse tid hvor du ikke behøves underholde børnene. Er det voksne nok til at være alene på den, så har du lige pludselig en masse tid til at lave alle de ting du gerne vil lave i stedet for at lave alt det børnene gerne vil lave.