Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Det er ikke fordi køkkenmaskiner er en ny opfindelse eller lige er kommet på markedet, men indenfor de senere år er det virkelig noget, der er rykket ind i de danske køkkener og det er der mange gode grunde til. For det første er de blevet pænere, og der er større mulighed for at få lige den type man vil have, og for det andet er der en stigende tendens til at så meget som muligt skal være hjemmelavet, så vi ved hvad der er i maden.

Køber man eksempelvis en kitchenAid, findes der stort set ikke det, man ikke kan lave hjemme i et eget køkken, og der findes et væld af ekstraprodukter, der kan købes til, så den kan bruges som alt fra kødhakker til ismaskine. Det gode ved at investere i en køkkenmaskine er, at du kan lave stort set alting, og at det ikke behøver være specielt tidskrævende eller besværligt. Når noget bliver lettere, er der også langt større chance for at man bliver ved med det.

Der er rigtig mange der pludselig beslutter sig for, at de selv vil bage deres eget brød eller lignende, men efter et stykke tid holder de op, da de ikke gider bruge den ekstra tid på det. Har du købt en god køkkenmaskine, kan det klares lynhurtigt, og på den måde er der større sandsynlighed for at du holder ved.

Her på Alletidersopskrifter går vi meget ind for at man skal lave så meget hjemmelavet som overhovedet muligt, men det betyder ikke, at man ikke skal tage imod alt den hjælp man kan få til det, og man kan ikke få meget større hjælp end en kitchenAid, der næsten ikke kan undgåes at blive din bedste ven i køkkenet.

En KitchenAid koster typisk fra omkring 5000 kroner, alt efter hvad der skal følge med og forhandles blandt andet her hos Skousen, hvor du også kan finde et kæmpe udvalg af tilbehør til dem.