Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Findes der nogen bedre dessert end pandekager med is? De fleste af os elsker det uanset hvor gamle vi er. Det er en klassiker. Du kan i dag få en masse smart udstyr for at gøre det nemmere at lave pandekager. Du kan få en pandekage pande, som er nemmere at lave pandekager på. Udover en pande, så kræver det ikke så meget andet end et kogeblus og noget lys, så du kan se hvad du laver. Du kan få mange forskellige flotte lamper til dit køkken. Du kan blandt andet købe Flowerpot lamper, som passer ind i et moderne køkken. Du kan se mere her.

Hvordan laver du pandekager?

Der findes mange forskellige opskrifter på pandekager. Man kan egentlig lave sine pandekager som man synes. Du kan søge på opskrifter på google, hvis du ikke allerede har en favorit. Det gennemgående for alle opskrifter er, at det er vigtigt, at dine pandekager bliver forholdsvis tynde, når du bager dem. Medmindre det er amerikanske pandekager, som skal være tykke selvfølgelig. Hvis du laver dine almindelige pandekager tynde, så får du den perfekte sprødhed. Derudover kan du også spise flere pandekager, hvilket jo er en god grund.

Tilbehør

Pandekager smager godt for sig selv, men smager endnu bedre med tilbehør til. Der findes mange former for tilbehør og det handler i bund og grund blot om smag. Mange spiser sukker og syltetøj til deres pandekager. Der er dog også mange, som spiser is til. Du kan også smøre nutella på dine pandekager. Det giver virkelig en lækker smag af søde pandekager med chokolade. Derudover kan du mixe og matche de forskellige former for tilbehør. Du kan f.eks. komme både nutella og is i en af dine pandekager. Det er en ting, som man prøver én gang og så er man solgt. Der er altså masser af former for tilbehør til pandekager og det er kun fantasien, som sætter grænser.