Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Alle der har spillet computer vil være enige i, at udstyret er rigtig vigtigt. Man skal have et godt setup, så man også kan præstere i de forskellige spil man kaster sig ud i. Gaming handler nemlig i høj grad om at have det rette udstyr. Det er uanset om man er mest til counter strike, FIFA, eller noget helt tredje. Uanset hvad man foretrækker at spille, så handler det om at have noget udstyr, der kan følge med. Man skal derfor også have en god computer, der kan trække selv de mest krævende spil. Derudover vil det være godt med en god mus og en gamer skærm.

Gamer skærm til det perfekte setup – men hvad er det?

Man kommer ikke langt indenfor gaming uden en rigtig god gamer skærm. Man kan heldigvis finde et stort udvalg af gamer skærme. For gameren er det bestemt ikke ligegyldigt, hvilken gamer skærm man vælger. Der er flere gode mærker på markedet, men der er også andre ting man skal være opmærksom på. Man skal først og fremmest beslutte sig for, hvilken størrelse skærmen skal have. Det afhænger selvfølgelig også af, om man er mest til at have en enkelt skærm, eller om man hellere vil have to skærme. 

E-sport er i rivende udvikling

E-sport har i de seneste år gennemgået en rivende udvikling. Det skyldes at folk har fået øjnene op for hvor fedt e-sport kan være. Du spørger måske dig selv, hvorfor man behøver en gamer skærm. En gamer skærm har nogle egenskaber, som man ikke får i en almindelig computerskærm. Den er derfor skarpere og egner sig bedre til dit behov, hvis du spiller meget computer. Hvis man vil op og spille computer på højt niveau, så skal man virkelig også have en god gamer skærm. Det er nemlig en forudsætning for, at man kan være med hvor det er virkelig sjovt.