Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du har en familie, kender du nok til det med, at tiden er knap, og at det kan være svært at finde tid til alt det man gerne vil i hverdagen. En af de ting der tager lang tid for mange, er at finde ud af hvad man skal have og spise og ikke mindst at handle ind til det.

Der er rigtig mange, der kan spare både meget tid og mange penge ved at handle ind til en hel uge eller i hvert fald flere dage af gangen. Der findes mange hjemmesider der kommer med gode råd til madplaner, ligesom der er mange virksomheder som Årstiderne, RetNemt og lignende, der tilbyder at levere maden lige døren i mere eller mindre færdige udgaver.

Du behøver ikke gå på kompromis

Du behøver dog ikke nødvendigvis gå så meget på kompromis med maden, som nogen udlægger det, det handler ofte blot om at planlægge sine indkøb bedre. Her på redaktionen kan vi i hvert fald godt lide selv at være i kontrol over hvad der skal på middagsbordet.

Det kan være en rigtig god ide at sætte sig søndag aften med et godt mad magasin og bladre eller rette swipe igennem for at finde lidt inspiration, vi anbefaler Gastro, som du naturligvis kan købe fysisk, men som er med i pakken hvis du har Flip, som er gratis, hvis du har Telmore Play (Se om Telmore er noget for dig).

Du kan naturligvis sagtens finde en masse inspiration på diverse hjemmesider, men det er sjældent det samme, som du finder i Gastro og lignende, og problemet med at planlægge ud fra lette opskrifter er ofte, at man hurtigt kører træt i maden og derfor kommer til at gå væk fra den planlagte plan og dermed hurtigt kommer ind i i de gamle dårlige vaner.