Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Som studerende kan økonomien godt nogle gange være en lille smule presset og man må se sig nødsaget til at spare alle de steder man kan. Der er trods alt også mange ting pengene skal gå til, for der skal jo betale husleje, el, vand, varme, forsikringer og selvfølgelig også mad. Samtidig vil man jo gerne bruge sin penge på noget der er lidt sjovere som f.eks. øl med vennerne og noget nyt tøj en gang i mellem. Derfor kommer vi her med nogle råd til hvordan man kan lave nem og billig mad som studerende så du også har råd til mere at det sjove eller måske endda har råd til at spare en smule op ved siden af studierne.

Kig efter tilbud

Der kan sagtens være mange penge at spare hvis man sætter sig ned og kigger efter tilbud. Hvis man har mange forskellige butikker i nærheden af sig, så har man mange muligheder for at spare penge. Det behøves ikke at være de dyre produkter du skal kigge efter tilbud på for der er butikkernes egne mærker oftest stadig billigere, men det er meget hvis du er på udkig efter nogle grøntsager eller noget kød hvor du kan spare mange penge

Lav madplan og lav mad til flere dage

Hvis du alligevel kigger efter tilbud, så er det også mere nemmere at lave en madplan for så ved du hvad det er du har til rådighed og på den måde kan du lave en madplan der holder i lang tid.

Køb kasser eller planer på nettet

Der er mange forskellige muligheder for at købe måltidskasser eller færdiglavet madplaner på nettet. På den måde kan du slippe for at handle go dermed bare kan læne dig tilbage i kontorstolen og vælge den kasse eller plan du gerne vil have i den kommende tid. Det er ikke altid at man kan spare penge sådan direkte, men du slipper for de mange ture i supermarkedet hvor man nemt kan blive fristet til at bruge for mange penge.