Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

I løbet af livet er der mange begivenheder at fejre, og det betyder meget, at det gøres med den helt perfekte fest. Den perfekte fest kræver selvfølgelig planlægning, og en ting man ikke må glemme det store planlægningsræs er borddækningen.

Bordet er samlingspunktet for gæsterne og skaber dermed også rammerne for festlighederne. Det er det er ofte hovedelementet i festlokalet og er derfor også noget af det første, gæsterne ser, når de træder ind ad døren. Derfor betyder bordarrangeringen og borddækningen meget for gæsternes førstehåndsindtryk af festen og dig, værten. Især borddækningen er med til at udstråle festens stemning.

Et bærende element i borddækningen er bordpynten. Der findes et stort udvalg af bordpynt til alt fra lørdagsmiddagen og familiefødselsdagen til barnedåben, konfirmationen og brylluppet. Derfor kan du sætte dit helt eget personlige præg på borddækningen ved at vælge bordpynt, der passer helt perfekt til dig og siger noget om hvem du er. Du kan vælge artikler i dine yndlingsfarver, pynt med et humoristisk præg eller noget helt tredje – mulighederne er mange og det er helt op til dig!

Personlig og kreativ bordpynt bliver et hit hos dine gæster, og de vil sætte pris på at der er blevet lagt tid og kræfter i det. Hvis du vil gøre det ekstra personligt og unikt, kan du også lave din egen bordpynt. Det er dog en del mere tidskrævende, hvilket kan være en udfordring, når du står midt i planlægningen af en stor festlig begivenhed. Med det brede udvalg af bordpynt kan du med garanti finde noget, der falder i din smag. Og sammensætter du det ud fra personlige præferencer, afspejler pynten også disse.

Så hvis du vil give dine gæster en dejlig og stemningsfyldt oplevelse, må du altså ikke glemme borddækningen og især ikke bordpynten. Et personligt bord skaber rammerne om den helt perfekte fest.

 

 

DEL
Tidligere artikelAlletiders Old fashioned
Næste artikelLav mad over bål