Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

December er tiden for hygge, julekalender, brunkager i stakkevis, risengrød og ikke mindst julefrokoster. For mange er det ikke rigtig december uden en hyggelig julefrokost med sine venner eller familie. Det er bare som om, at det er lige lidt mere hyggeligt end resten af årets sammenkomster. Der er i hvert fald en helt speciel stemning, når vi nærmer os december og jul. Hvis du skal stå for julefrokosten i år, er det ikke for tidligt at komme i gang med planlægningen.

Få styr på maden

Mange vil nok være enige om, at maden er det vigtigste til en julefrokost. Det er bare noget over sådan et bord fyldt med alt den bedste julemad, du kan forestille dig. Der er flere måder at klare maden på. De kan enten gøre det sådan, at du skriver en liste over alt, der skal laves og deler hver en ret ud til gæsterne. På den måde er alle med til at bidrage, og du slipper for at stå med et kæmpe stykke arbejde. Hvis du gerne vil lave alt selv, skal du bare springe ud i det. Til gengæld kan du også få maden leveret til din næste julefrokost, hvis både du og dine gæster gerne vil slippe for madlavning.

Gør klar til dine gæster

Når der er styr på maden, er det bare med at gøre klar til dine gæster. Det kan du gøre ved at købe noget fint julepynt, nogle juleservietter og stearinlys, og så mangler du bare at dække et fint bord. Du må ikke gå ned på julepynt, for det vil kun hjælpe til at bringe julestemningen i top. Du kan også lægge en nissehue ved alle tallerkner, så alle gæster skal tage den på, inden I begynder at spise. Så kan I alle sidde og se fjollede ud hele aftenen.