Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Vi kan ikke komme udenom, at der er stort fokus på parforholdet i vores samfund. Som single kan man derfor godt komme til at føle, at man skal ud og finde en kæreste, før man kan være rigtig glad. Det er dog langt fra sandt. Læs med her og få tre konkrete tips til ting du kan gøre, for at blive glad og tilpas som single.

 

Bliv tilpas i dit eget selskab

Først og fremmest skal du lære at blive tilpas i dit eget selskab. Går du hele tiden rundt og længes efter en partner, bliver det rigtig svært at finde glæden ved at være alene.

Nogle ting du kan gøre:

  • Sørg for, at dit hjem er hyggeligt og indbydende, så du følger dig tilpas ved at være der.
  • Brug tid på dine hobbyer eller find nogle nye hobbyer.

 

Tag ansvar for dine lyster

Man kan hurtigt blive forblændet af sine egne lyster og nogle oplever måske, at de gerne vil have en kæreste for at kunne blive tilfredsstillet seksuelt.

Man behøver dog slet ikke en partner, for at kunne tilfredsstille sine lyster. F.eks. kan du bruge dildoer til at tilfredsstille dig selv, uden at du behøver at have en partner involveret overhovedet. Det gode ved dildoer er også, at man kan få dem i mange forskellige udgaver. Du kan få dildoer der er store eller små, en der vibrerer, roterer eller noget helt tredje.

 

Kom ud og oplev ting

Sidst, men ikke mindst, så er det vigtigt, at du kommer ud og oplever nogle ting. Find glæde ved, at du kan gøre lige præcis det du har lyst til, uden at skulle tage hensyn til andres præferencer eller lyster. Derudover er det faktisk også rigtig hyggeligt at gå i biografen alene!