Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

At gå op i mad er noget der er meget oppe i tiden, og har været det længe. Vi danskere går generelt mere og mere op i at lave mad, og vi giver gerne lidt mere for råvarerne og spenderer gerne mere tid i køkkenet. Rigtig mange af os bruger internettet til at finde inspiration her på nettet, hvor vi går på opdagelse i alverdens madblogs, hvor vi kan lade os inspirere af lækre billeder og video.

Det kan sågar være, at du selv har en blog, hvor du inspirerer andre til at gå dig i bedene og lave de samme lækre retter som dig. Man kan nå langt ud med en blog, da internettet naturligvis er det sted, hvor langt de fleste af os søger vores information og ikke mindst inspiration. Der er dog også dem der sværger til den gode gamle kogebog. Du kan derfor med fordel overveje at udgive din blog, hvis du har en sådan en, som kogebog. På den måde kan du nå ud til endnu flere, og du kan samtidig være så heldig at tjene lidt på salget af den.

Der er flere veje at gå. Du kan vælge at forsøge at sælge den til et forlag, men medmindre du er et kendt navn i forvejen eller kommer med noget unikt, er det nok svært at trænge igennem her. Du kan også vælge at udgive den selv og sælge den via din hjemmeside, Facebook eller lignende. Du kan du også vælge at udgive den via eksempelvis Saxo publish, som du kan læse mere om her.

Her kan du både udgive den som e-bog, trykt bog eller sågar som lydbog.