Artiklen er lavet i samarbejde med den eller de virksomheder, der linkes til i denne artikel. Indlægget er altså betalt - det samme gælder eventuelle hyperlænker.

Hvis du er kørt træt i take-away og kedelige færdigretter, så er der gode nyheder. Nu kan du få lækre, velsmagende og mættende retter, som kun tager få minutter at lave. Færdigretter er ofte kedelige og smagsløse, og de mætter sjældent. Nu kan du få spændende færdigretter fyldt med krydderier og smag.

Slut med de kedelige færdigretter

De såkaldte convenionce produkter er blevet særligt populære de seneste par år. Dette er ikke helt tilfældigt, da den gennemsnitlige familie har travlt med arbejde, daginstitution, transport frem og tilbage til arbejde og et hus og hjem, der skal passes. Med kun 24 timer i døgnet, så kan det være svært at overskue aftensmaden også.

Det er svært at være et travlt menneske og leve sundt samtidig. Når det hele skal gå op i en højere enhed, så er det ofte aftensmaden, der bliver nedprioriteret. Men det kan faktisk lade sig gøre.

 

  • Kunne det friste med en lækker grøntsags suppe, som er lavet af friske, bæredygtige produkter? Suppen er 100 % plantebaseret og økologisk. Det sunde valg bliver altså ikke nemmere med disse velsmagende supper. De bliver solgt i genanvendelige glasflasker, så du kan gøre noget godt for miljøet samtidig med, at du spiser din aftensmad.

 

  • Eller hvad med en gang velsmagende butter chicken, pasta carbonara eller tikka masala? Det kræver ofte hele aftenen, hvis du selv skal i gang med at lave disse retter.

 

  • Har du styr på madpakken? Med en lækker wrap med friske grøntsager og smag, så kan du nemt holde dig mæt hele dagen. Du kan få vegetar udgaven med falafel og humus eller en lækker, fyldig, krydret kylling. Det er langt fra den kedelige, bløde sandwich, som du finder i kantinen.

For hele familien

Retterne er for hele familien, og både børn og voksne vil elske det. Det tager kun få minutter at lave, og så kan du bruge resten af tiden på at lege gemmeleg med børnene, pleje parforholdet eller bare smække benene op i sofaen efter en lang dag.

 

Aftensmaden behøver ikke at være et stressmoment for dig. Nu kan du retter, som smager hjemmelavet, og hvor at der er kælet ekstra for produkterne.

Det er væsentlig billigere og sundere end take-away, så næste gang, hvor trætheden melder sig, så må du forbi køledisken, og finde en af de lækre retter. Det vil hverken dig eller din familie fortryde.